Manejin Yıldızı MEV Güzelbahçe’den Mayra Su Mete

Türkiye Şampiyonu Anadolu Lisesi 10. sınıf  öğrencimiz Mayra Su Mete’nin yıldızı şimdi Türkiye Binicilik Milli Takımı’nda parlayacak.

Mayra Su, Türkiye Şampiyonasında Yıldız Biniciler Birinciliğiyle ‘Manejin Yıldızı’ olarak parladığı gibi Türkiye Binicilik Milli Takımına seçilerek, Güzelbahçe ve İzmir’in gururu oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle Türkiye Binicilik Federasyonu (TBF) organizasyonuyla 23 Haziran-26 Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul Atlı Spor Kulübü (İASK) Maslak Maneji’nde gerçekleştirilen “2022 Land Rover Türkiye Engel Atlama Türkiye Binicilik Şampiyonası”nda farklı kategorilerde 150 sporcu kupa için yarıştı. Yıldız Biniciler finaline katılmaya hak kazanan 12 sporcunun at bindiği yarışmada, “Icarus VG” isimli atıyla yıldız biniciler birincisi olan Mayra Su Mete, bu başarısıyla daha sonra yapılan seçmelerde de Türk Binicilik Milli Takımı’na seçilerek büyük bir başarıya imza attı. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.