Lise Step-Aerobik Takımımız İzmir Birincisi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından lise ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen “Step Aerobik İl Birinciliği Müsabakaları”nda lise dans takımımız birinci, ortaokul takımımız dördüncü oldu.  Efza Eroğlu, Gökçe Alpay, Talya Pekdoğan, Sude Karadede, Zeynep Bilgili, Sıla Kalkan, Dilara Yeğin, Dilara Fersah ve Emine Aysel Gençkurt’tan oluşan lise takımımız Beden Eğitimi Zümre Başkanı Mine Bedre rehberliğinde muhteşem performanslarıyla birinciliği hak ettiler. Öğrencilerimiz,  31 Mart 2018 tarihinde Sakarya’da gerçekleşecek Türkiye finallerinde İzmir’i ve okulumuzu temsil edecekler.

Beden Eğitimi Öğretmenleri Sinem Akın rehberliğinde çalışmalarını sürdüren Elif Duru Tanrıseven, Ada Gültekin, Duru Özek, Simge Yıldıral, Aleyna Dilber Gençkurt, Nehir Akyazı, Gözde Başkal ve Deniz Kandemir’den oluşan ortaokul step aerobik takımımız da İzmir dördüncüsü olarak ablalarının izinden yürüdüklerini ispat ettiler.