19 Şubat 2018
Köklü Eğitim Çınarı Millî Eğitim Vakfı 37 Yaşında

Millî Eğitim Vakfının 37. kuruluş yıl dönümü okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

MEV Denetim Kurulu Başkanı Aydın Özyar, Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Güzelbahçe İlçe Emniyet Müdürü Caner Ünlü ile MEV Bağışçısı Mevlude Kandemir’in de katıldığı törende “MEV Benim Okulum” konulu resim yarışması ile “Milli Eğitim Vakfı ve Dayanışma” konulu şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren kırk sekiz öğrenci başarı belgeleri ve hediye çekleri ile ödüllendirildi.

Millî Eğitim Vakfının kuruluşundan bu yana eğitim alanında yaptığı önemli hizmetlerin anlatıldığı tanıtım filminin izlendiği törenin açış konuşmasını yapan MEV Koleji Özel Güzelbahçe Okulları Koordinatör Müdürü Murat Zorluer,“Vakıfçılık bir gönül işidir. Bağışçılarımız, o yüce insanlarımız, gönüllüler listesinin başında yer alıyorlar. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Milli Eğitim Vakfında şimdiye kadar görev yapmış tüm yönetim ve denetim kurulu üyelerimize de teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Hayatını kaybedenleri de rahmetle anıyorum.” dedi.

Vakfın, toplumu ilgilendiren pek çok olayda önemli rol üstlendiğinden söz eden MEV Denetim Kurulu Başkanı Aydın Özyar velilere seslendi. Şimdiye kadar eğitim alanında pek çok hizmetler yapan Milli Eğitim Vakfının açtığı özel okullarda binlerce öğrenciyi mezun ettiğini belirterek Bornova’da açılacak yeni MEV Kolejinin de müjdesini verdi. “İyinin de iyisi eğitimcilerin yer aldığı okullarımızda çocuklarınızın emin ve ehil ellerde olduğundan hiç kuşkunuz olmasın. Okul için verdiğiniz her kuruşun doğru yerlere harcandığına emin olun.” dedi.

Okul öncesi 5 yaş sınıfı öğrencilerimiz MEV Denetim Kurulu Başkanı Aydın Özyar ile MEV Bağışçısı Mevlude Kandermir’e çiçek takdim ettiler.

Lise kompozisyon dalı birincisi Ekin Karya Köse ile ortaokul şiir dalı birincisi Zümra Yeğin eserlerini seslendirdi.

2-B sınıfı öğrencilerinin Ege yöresi halk oyunları gösterisi büyük alkış aldı.

Tören, MEV Koleji Özel Güzelbahçe İlkokulu öğrencilerinden oluşan koronun seslendirdiği şarkılarla sona erdi.