15 Mart 2019
Kedileri de Unutmadılar

Okulumuz Anadolu Lisesi Onur Kurulu ve Ortaokul Okul Meclisi öğrencileri yeni bir projeye imza attılar. Projeleriyle okul bahçesindeki kedilere mama kabı kazandırdılar. Okulumuz öğrencilerinin doğa ve hayvan sever duyarlılıklarını gösterdikleri sürekliliği hedefledikleri projeyle öğrencilerimiz kedilerin mama ihtiyacını giderebilmek için su bidonlarını kedi mamalığına dönüştürdüler. Lise öğrencilerimizden Çağkan Baykan, İsabella Ece Yazıcı, Sıla Menteş, Selin Sapanlı ve ortaokul öğrencimizden Asya Yılmaz arkadaşlarına “Arkadaşlarımızı da mamalıkların haznesinde mamanın eksildiğini gördüklerinde okula gelirken yanlarında mama getirerek revirin karşısındaki İdari Hizmetler Şefi Naci Onut’un kapısı önündeki kutuya bırakmalarını rica ediyoruz. Okula gelirken bir kedi maması da sen getir.” çağrısında bulundular.