2 Mart 2018
“İzmir’de İyilik Var” Projesine En Yüksek Öğrenci Katılımıyla Destek Veren Okul Olduk

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Engellilere Destek Kulübünün de katkı verdiği Yaşar Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen “İzmir’de İyilik Var” kapanış resepsiyonuna davet üzerine Okul Müdürümüz Tülay Yazgan, kulüp öğretmenlerimiz İlknur Saç, Nefise Karhan, kulüp öğrencilerimizi temsilen Ekin Karya Köse ve Emir Artkıy katıldı.  Öğrencimiz Ekin Karya Köse yazdığı “İyilik Var” adlı kompozisyonunu  okudu.  Emir Artkıy etkinliğe katılan tüm arkadaşları adına teşekkür belgesini teslim aldı. Geniş katılımın olduğu, öğrencilerin farkındalığının arttırılması konusunda amacına ulaştığını düşündüğümüz projeye 45 kişilik öğrenci grubuyla destek veren okul olmanın da gururunu yaşadık.