12 Ağustos 2020
İngilizce Öğretmenlerimiz Cambridge Sertifikalarını Aldılar

2019-2020 eğitim-öğretim yılında okulumuzda yürüttüğümüz Uluslararası Cambridge Programı IPTP eğitimine katılan İngilizce öğretmenlerimize sertifikaları verildi. Program Sorumlusu Kathryn Joy ve Eğitmen Verrisimo Toste’nin de zoom meeting üzerinden İngiltere’den katıldığı törende öğretmenlerimize sertifikaları  Okul Koordinatör Müdürümüz Murat Zorluer, İngilizce Zümre Başkanı Özlem Gönen tarafından verildi. Sertifika töreni öncesi öğretmenlerimizin programa uyumu ve sınıflarda yaptıkları uygulamalardaki başarılarından söz eden Toste ve Joy, “MEV Koleji öğretmenleri Cambridge Programı eğitimlerin başarıyla tamamladılar.  Aldıkları eğitimleri sınıf içi etkinlikleri ve ders anlatımlarıyla  öğrencileri üzerinde başarıyla uyguladılar. Bizler de okulunuza yaptığımız ziyaretlerde ders gözlemlerimiz sırasında uygulamalara tanıklık ettik. Umarız önümüzdeki eğitim öğretim yılında okulunuzu ziyaret eder, öğrencilerinizle hayata geçirdiğiniz etkili ve sevgi dolu öğrenme ortamlarını tekrar deneyimle olanağı buluruz.” dedi.