27 Ağustos 2021
İngilizce Öğretmenlerimiz Aldıkları Seminerlerle Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazırlanıyor

“Cambridge International Assessment Education Programı”nı başarıyla uygulayan okulumuzda İngilizce öğretmenlerimiz, aldıkları eğitimlerle öğrencilerimize daha verimli ders ortamları yaratmak için çalışmalarını tüm enerjileriyle sürdürüyor.

Bu kapsamda öğretmenlerimiz, çevrim içi “How to prepare for Cambridge Checkpoint Exam-Cambridge Sınavlarına Nasıl Hazırlanılmalıdır?” ve Cambridge University Press Eğitmeni Rashin Pourabbas tarafından verilen çevrim içi “Vocabulary Teaching- Kelime Bilgisi Öğretimi” seminerlerine katıldılar.  Cambridge Checkpoint Sınavları hazırlık teknikleri, program içerikleri, etkin ders planlamaları, öğrenci takip uygulamaları ile kelime bilgisi öğretimi konusunda farklı metot ve teknikler hakkında bilgi aldılar.