İhsan Can’a, “Mahallem” Temalı Resim Yarışmasından Ödül Var

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesinin düzenlediği “Mahallem” temalı “XII. Şener Özler Çocuk ve Mimarlık Resim Yarışması” sonuçlandı. Yarışmaya Türkiye çapında 25 şehirden toplam 1148 eser katıldı. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı 1-2-3-4-5-6-7-8. sınıflar olmak üzere 8 kategoride yapılan yarışmada,  1148 resimden 82 ödül ve 82 sergileme olmak üzere toplam 164 eser seçildi.

4-D sınıfı öğrencimiz İhsan Can Karaduman’ın eseri 4. sınıflar kategorisinde ödüle değer bulunan 12 eserin arasında yer aldı.  Öğrencimiz ödülünü serginin açılışının da  yapılacağı  25 Nisan 2018 Çarşamba günü düzenlenecek törenle alacak.

İhsan’a bir başarı haberi de  Makedonya’dan geldi.  Bitola of Montmartre yarışmasında öğrencimizin eseri sergilenme başarısı elde etti ve diploma ödülü kazandı.