17 Ağustos 2018
Hizmet içi Eğitim Semineri Başarıyla Sonuçlandı

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi tarafından planlanan Hizmet içi Eğitim Seminerleri kapsamında öğretmenlerimiz dört gün boyunca sırasıyla “İlişkinin Kapıları”, “Duygular”, “Otoritenin Anlamı”, “Geri Bildirim: Kimin için ve nasıl?” ana başlıklarındaki sunumları izlediler. Öğretmenlerimiz sunumlarla ilgili atölye çalışmalarına da katıldılar.  Oldukça verimli geçen seminerin son gününde de örnek olay çalışmaları üzerinden veli – öğretmen, öğretmen – öğrenci iletişimleri ve bu iletişimlerdeki duygu durumları, otorite konumları ile geri bildirim yöntemleri üzerine konuşuldu.

Son söz olarak nasıl her öğrencinin kişiliği birbirinden farklı ise  eğitim kurumlarının da kültürü de birbirinden farklı olduğunu ifade eden Porta Eğitim Danışmanlığı Psikologları okulumuzun koridorlarında sergilenen resim ve panolardan yola çıkarak hazırladıkları anlamlı slaytla veda ettiler.  Koordinatör Psikolojik Danışmanımız Nazan Eryürek nezdinde tüm rehberlik servisi öğretmenlerimize teşekkür ettiler.

Sunumun sonunda Porta Eğitim ve Danışmanlık görevlilerinden Klinik Psikologlar Serkan Kahyaoğlu, İdil Melis Gültekin, Gelişim Psikoloğu ve Klinik Psikolog Hatice Pınar Demirci ile Uzman Eğitimci Cemal Candaş’a sunumlarından dolayı teşekkür belgelerini Müdür Başyardımcısı Tuna Boztaş ve Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Nabi İnanır verdi.