31 Aralık 2020
Haberler
Ekranlar, Oyun ve Dans Etkinliği ile Şenlendi

Ekranlar, Oyun ve Dans Etkinliği ile Şenlendi

Öğrenci, veli ve öğretmenlerin birlikte eğlenebileceği bir ortam yaratmak, motivasyonu arttırmak, keyifli vakit geçirmek için Beden Eğitimi Zümremiz tarafından düzenlenen oyun ve dans etkinliğinde ilkokul öğrencilerimiz çok eğlendi. 30 Aralık akşamı öğrenci ve velileri ekran önüne toplayan etkinlikte, beden eğitimi öğretmenlerimizin müzik eşliğindeki performanslarına coşkuyla eşlik eden öğrenci ve velilerimiz 2020’yi unutmak ister gibiydiler.

Yeni yıl için güzel dileklerin ifade edildiği etkinlikte, balonla karton bardak taşıma, karton bardaklardan kule yapma gibi eğlenceli yarışmalarda öğrencilerimiz de evde anne babalarıyla yarıştılar.

Ayrıca 2020 yılının son haftasında ortaokul öğrencilerimiz de beden eğitimi derslerinde eğlenceli oyunlar oynayıp düzenlenen yarışmalara katılarak tamamladılar.

 

e vakit gecirmek zorunda oldugumuz bu kritik gunlerde;siz degerli velilerimiz ve ogrencilerimize bir aktivite yaptirmak,motivasyonlarinizi arttirmak ve ailecek keyifli vakit gecirmenizi saglamak amaci ile beden egitimi zumresi olarak 2021 yilini oyun ve dans etkinligimizle karsilamayi planladik.



Etiketler