13 Mayıs 2024
Down Sendromu Derneği Psikoloğu Seniha Salihoğlu Çevrim içi Seminerde Öğrencilerimizle Buluştu

Sosyal Yardımlaşma ve Engellilere Destek Kulübümüz, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Anadolu ve Fen Lisesi 9. sınıf öğrencilerimizi Türkiye Down Sendromlular Derneği’nde psikolog ve eğitmen olarak çalışmalarına devam eden Seniha Salihoğlu ile buluşturdu.

10 Mayıs 2024 Cuma günü çevrim içi düzenlenen seminerde down sendromlu bir bireyin yaşam içinde var olma mücadelesi ile ilgili bilgi veren down sendromlu bireyler ve aileleriyle çalışmalarını sürdüren Salihoğlu, down sendromlu bireylerin yaşamını kolaylaştırmak için bu sürecin tamamen dışında bulanan bireyler olarak neler yapılabileceğimiz ve nasıl destek olunabileceğimiz ile ilgili önemli paylaşımlarda bulundu.