4 Kasım 2021
Cumhuriyet Güneşi Yüreklerimizden Doğuyor

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Türkçe Zümremiz rehberliğinde hazırlanan “Cumhuriyet Güneşi Yüreklerimizden Doğuyor” adlı sunum, 3 Kasım 2021 tarihinde okulumuz konferans salonunda sahnelendi.

Ortaokul 7. sınıf öğrencilerimizden Çınar Usta, Zelal Topuz, Zeynep Kaynarca, Dilay Su Cengiz, Zeynep Doğa Türe, Duru Eryiğit, Ayaz Türksever, Ela Melina Yenikan, Yalın Menderes, Defne Salan, Deniz Özgür Baki ve Beril Civelek’in görev aldığı etkinlikte cumhuriyete giden yolda verilen mücadeleler şiirsel bir dille aktarıldı.

Tören sonunda öğrencilerimizi tek tek tebrik eden Koordinatör Müdürümüz Murat Zorluer, “Cumhuriyet bilinci sadece törenlerde değil, hayatımızın her anında yaşatılması gereken bir bilinçtir. Cumhuriyetin kurulması için atalarımızın verdiği mücadele asla unutulmamalıdır. Hazırladıkları sunumla bize bu  güzel duyguları tekrar yaşatan öğrencilerime ve onlara rehberlik eden Türkçe öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.  Öğrencilerimize başarı belgelerini takdim etti.

7. sınıf öğrencilerimiz