5 Ekim 2021
Haberler
Can Dostlar Satın Alınmaz, Sahiplenilir

Can Dostlar Satın Alınmaz, Sahiplenilir

Anadolu ve Fen Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Engellilere Destek Kulübü öğrencilerimiz, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde can dostlarımızı Güzelbahçe Belediyesi’nin “Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi”nde ziyaret etti.

Arkadaşlarının ve velilerinin desteği ile satın aldıkları mamaları Kulüp Öğretmenleri İlknur Saç, Nefise Karhan ve Okul Müdürleri Tülay Yazgan ile  Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi yetkililerine teslim ettiler.

Barınağı gezen öğrencilerimiz, Veteriner Hekim Semih Bingöl’den barınağa gelen sokak hayvanlarının durumu hakkında bilgi aldılar.  Bingöl, “Barınağımız sokak hayvanları için kalıcı bir mekan değil. Eylül 2011’de açılan barınakta sokak hayvanlarımızı tedavi ediyoruz. Sokakta gördüğünüz yaralı hayvanları belediyeyi arayarak bilgi verebilirsiniz. Bu şekilde gelen canları barınakta tedavi ederek sahiplenmek isteyen insanlara onları emanet ediyoruz. Duyarlılığınız için sizlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ziyaret sonrasında öğrencilerimiz, sınıflarındaki hayvan sahiplenmek isteyen arkadaşlarını da bilgilendirerek barınaktaki yetkili kişilerin iletişim bilgilerini paylaştılar.

 

 



Etiketler