10 Mart 2020
Bursluluk Sınavını Kazanan Öğrencilere Pastalı Kutlama

Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer ile Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Tülay Yazgan,  4. ve 8. sınıflar düzeyinde 29 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilen MEV Bursluluk sınavında ilk otuz arasına girerek burs kazanan öğrencilerimizi tebrik ettiler. Bursluluk sınavında 4. sınıflar düzeyinde 12 öğrencimiz, 8. sınıf düzeyinde de 5 öğrencimiz ilk 30 arasına girerek burs alamaya hak kazandı.  Öğrencilerin başarısını tek tek tebrik ederek kutlayan okul müdürleri, öğrencilerin başarısında emeği olan ailelerine, idarecilerine ve  öğretmenlerine de teşekkür etti. MEV eğitim ailesinin ortaokulu ve liselerinde öğrencilerimizin başarılarını katlayarak devam ettireceğine inandıklarını belirttiler.  Öğrenciler başarılarını okul müdürleri ve müdür yardımcılarıyla pasta keserek kutladılar.