3 Mayıs 2016
Bir kahramanlık destanı: Çanakkale

27-28 Nisan tarihlerinde Sosyal Bilgiler Zümresi tarafından planlanan Müdür Yardımcısı Murat Aktepe, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Serap Uyar, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Okan Zorlu, Beden Eğitimi Öğretmenleri Aynur Zorluer, Kemal Kurarlar ve profesyonel rehberler eşliğinde 7. sınıf öğrencimiz tarihin akışını değiştiren zaferin yaşandığı coğrafyadaydılar.  Çanakkale Zaferi’ne yön veren, isimleri bilinmeyen gizli kahramanların gösterdiği özveri , başarı ve zorlu mücadeleyi öğretmenlerinden bir kez daha dinleyen öğrencilerimiz, kurtuluş mücadelemizin önderi Ata’mızı tarih sahnesine çıkaran bu zaferin ne denli önemli olduğunu kavradılar.  Öğrencilerimiz,  Anadolu’nun her tarafından gelip bu topraklarda yatan şehitlerimize gözünüz arkada kalmasın sözünü verdiler.