Batuhan Yelkende Tarih Yazmaya Devam Ediyor

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından 21-26 Mayıs tarihleri aralığında Didim Yat ve Yelken Kulübü ev sahipliğinde, Spor Toto ve Didim Belediyesi’nin destekleriyle Didim Altınkum’da düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu Türkiye Şampiyonasının ilk haftasında Optimist ve Laser sınıflarında, ikinci haftasında ise 420 ve Rüzgar Sörfü sınıflarında sporcular kıyasıya yarıştı.

TYF Türkiye Şampiyonası’nın ikinci haftasında 420 sınıfında 8 kulüpten 42 sporcu, Techno 293 sınıfında 9 kulüpten 77 sporcu, RS:X sınıfında 8 kulüpten 17 sporcu ve RS:One sınıfında 4 kulüpten 6 sporcu birbirinden heyecanlı yarışlar gerçekleştirdi.

Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencimiz Batuhan Arslan RS:X8.5 genel sınıfında Türkiye Şampiyonu oldu.

RS:X Genç Erkekler kategorisinde ise Batuhan Arslan birinci olurken öğrencimiz Kuzey Öztaş da  üçüncülüğü elde etti.

Techno 293 U17 kategorisinde ise öğrencimiz Toprak Nardalı da Türkiye ikincisi oldu.