“Barış” Posterlerde Kalmasın!

Savaşın yarattığı yıkımlardan ders almayan insanoğlunun acımasızlığının tokat gibi yüzümüze vurduğu bugünlerde, barışı sadece posterlerde görmek canımızı çok acıtsa da barışı resimlerle ifade eden bugünün gençlerinin yarının büyükleri olacağı umuduyla yaşıyoruz.

Uluslararası Lions Kulüpleri Birliğinin düzenlediği “Hepimizi Birbirimize Bağlıyız” temalı Barış Posteri Yarışmasında ortaokul öğrencilerimizin barışın esenliğini yansıttıkları eserleri mansiyon ve genel yönetmen ödüllerini kazandı. Ortaokul öğrencilerimizden Demir Çakıcı (6-E) ve İbrahim Hakkı Meyva’nın (8-C) eserleri mansiyon; Oya Çetinkaya (6-C) ve Feride Maral Şimşek’in (7-B) eserle ise genel yönetmen ödülüne değer bulundu. Öğrencilerimizi kutluyor, eserleri kadar güzel ve umut dolu bir dünyada yaşamalarını diliyoruz.