2 Nisan 2024
Art Quiz Show

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Anıl Akkuş tarafından 29 Mart 2024 tarihinde  7. sınıflar öğrencilerinin katılımıyla  “Art Quiz Show” bilgi yarışması gerçekleştirildi. Etkinliğin sunuculuğunu 7-D sınıfından Oya Kılıçaslan ve Defne Turhan üstlendi. Yarışmada öğrencilerimiz, görsel sanatlar dersinde öğrendiklerini ve genel kültür bilgilerini yarıştırdılar.

Jüri üyeliğini 7-8. Sınıflar Müdür Yardımcımız Belgin Şanlıtürk Müzik Zümre Başkanımı Banu Altay Ergün ile Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Özge Kaygusuzer’in yaptığı yarışmada “Picasso”, “Dali”, Van Gogh”, “Da Vinci” adlı gruplar yarıştı. Dört ayrı grupta 12 öğrenci yarıştı. 20 sorunun yöneltildiği yarışmada  Can Burak Ulusoy, Eliz Ekin Nebioğlu ve Beren Ömür Altuğ’dan oluşan “Dali” grubu birinciliği kazandı. Öğrencilere belgelerini Müdür Yardımcımız Belgin Şanlıtürk verdi.

atılım belgelerini Müdür Yardımcımız Belgin Şanlıtürk verdi.