23 Mart 2018
Almanca Quiz Show’un Galibi “Chaos” Grubu Oldu

Lise Almanca Zümresi öğretmenleri İlknur Saç ve Ajda Atamer tarafından planlanan ve 22 Mart 2018 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda gerçekleşen Almanca Quiz Show’da “Wild”, “Risiko”, “Chaos” ve ‘Adrenalin’ adıyla üçer öğrenciden oluşan dört  takım yarıştı.  17 sorunun yöneltildiği yarışmada soruların tamamına doru yanıt veren Irmak Talu, İrem Şişli ve Erkancan Koçer’den oluşan “Chaos” grubu birinci oldu. Hem Almanca hem de genel kültür bilgilerini yarıştıran öğrencilerimiz, iş birliği ve takım çalışması yaparak iletişim becerilerini güçlendirdiler.  Keyifli bir etkinliğe imza atan  öğrencilere etkinliğin sonunda öğrencilere Okul Müdürü Tülay Yazgan tarafından katılım ve başarı belgeleri dağıtıldı.