4 Ekim 2021
9. Sınıflarımıza Çevrim içi Platform “Globed Achieve3000” Hakkında Bilgi Verildi

Globed Akademik Hizmetler Yöneticisi Onur Can Eren ve Akademik Hizmetler Uzmanı Zeynep Uslu, 30 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde Anadolu ve Fen Lisesi 9. sınıf öğrencilerimizle çevrim içi “Globed Achieve3000” sunumunda bir araya geldiler. Öğrencilerimizin bu yıl İngilizce derslerinde, ders kitaplarının yanı sıra kendi seviyelerine uygun ve ilerleme sağlayabilecekleri bir online platform Achieve3000’dan okumalar yapacaklar. Sunumda  öğretmenler tarafından ödev atamasının da yapıldığı programın sağladığı faydalar hakkında öğrencilerimize bilgi verildi. 12 binin üzerinde İngilizce makaleyi her bir öğrenciye bireysel okuma seviyesinde ulaştıran ve öğrenciye özel kişisel öğrenme profili sağlayan Achieve3000 platformunun akademik okuryazarlık becerilerini nasıl geliştirdiğinden, uluslararası sınavlardaki başarılarına sağlayacağı katkıya kadar birçok farklı konuyu kapsayan detaylı bir sunum gerçekleştirildi.

Achieve3000’in serbest okuma çalışmalarına da imkan sağlayan zengin içerikleri sayesinde öğrenciler kişisel ilgi alanlarına uygun okumalar yaparak uluslararası dil sınavları, üniversite yılları ve meslek hayatlarında ihtiyaç duyacakları akademik dil becerilerini geliştirebilecekler. Çevrim içi bilgilendirme sunumu sonrasında yetkililer öğrencilerimizin konuyla ilgili sorularını yanıtlandılar.