19 Eylül 2022
9. Sınıf Öğrenci ve Velilerimiz Bilgilendirildi

Fen ve Anadolu lisesi 9. sınıf öğrencilerimizin konferans salonumuzda, velilerimizin de çevrim içi olarak katıldığı bilgilendirme toplantısında Anadolu Lisesi 9. Sınıflar Müdür Yardımcısı Nabi İnanır, 9. sınıfın, 8. sınıftan ders yükü, ödev yükü, sınav sayısı olarak daha fazla olduğunu belirtti.   Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliği ile Ödül ve Disiplin Yönetmeliği hakkında velilerimize ve öğrencilerimize bilgi verdi. Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Derya Aksakal da öğrencilerimizin uyması gereken okul kuralları hakkında önemli hatırlatmalarda bulundu.  Ölçme Değerlendirme Uzmanı Ezgi Su Ayvaz da, okulumuzun ölçme değerlendirme çalışmaları ile okul sis uygulamasının nasıl kullanıldığı ile ilgili bilgi verdi.