2 Eylül 2020
8 ve 12. Sınıf Öğrencilerimiz Ders Başı Yaptı

Öğrencilerimizin steril bir ortamda ders başı yapmaları için bütün önlemlerin alındığı okulumuzda sabah ateş ölçümleri yapılarak okula alınan 8. ve 12. sınıf öğrencilerimiz için iki ayrı giriş noktası oluşturuldu. Maske, mesafe ve hijyen kurallarının anons edildiği giriş öncesi öğretmenlerinin gözetiminde el dezenfektanı, maske değişimi ve hijyenik paspas  aşamalarından geçen öğrencilerimiz ders başı yaptılar. Yüz yüze takviye kurslarımıza gelemeyen öğrencilerimiz de çevrim içi olarak derse katıldılar. Öğrencilerimizin öğretmenlerine ve arkadaşlarına duydukları özlem gözlerinden okunuyordu. Koridorlarımızda öğrencilerimizin ayak seslerini duymak, sınıflarımızda öğrencilerimizi görmek bizleri çok mutlu etti.