25 Haziran 2021
8. Sınıflarımızın Dil Gelişim Raporlarıyla Gururlandık

2018-2019 eğitim ve öğretim yılında başlattığımız “Cambridge Assessment International Education Programı”nda üçüncü yılını tamamlayan 8. sınıflarımızdan 78 öğrencimiz, 14 Nisan 2021 tarihinde “Cambridge Lower Secondary Checkpoint Sınavı”na girmişti.

Okuduğunu-dinlediğini anlama, yazma ve dil kullanımı olmak üzere üç aşamadan oluşan sınavın değerlendirmesi Cambridge Assessment tarafından yapıldı. Öğrencilerimizin uluslararası düzeyde dil gelişimini gösteren detaylı raporların yer aldığı sonuçlarda öğrencilerimizin elde ettiği başarı grafiği öğretmenlerimizi gururlandırdı.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, dünya vatandaşı olma yolunda önemli bir eşik olan dil kullanım becerilerini yaşamları boyunca geliştirmelerini diliyoruz. İngilizce öğretmenlerimizin özverili rehberliğinde elde edilen başarı için İngilizce Zümremize teşekkür ediyoruz.