13 Mayıs 2022
60MUN’nin Komite Başkanı ve Başkan Yardımcısı MEV’den

MEV MUN Kulübü Fen Lisesi öğrencilerimizden Yağmur Önel ve Damla İncebıyık MUN Kulübü Öğretmenleri Burcu Altıntas rehberliğinde 6 – 8 Mayıs 2022 tarihlerinde 60. Yıl Anadolu Lisesinin düzenlediği 60MUN konferansına katıldılar.

Yağmur Önel, konferansa Social, Humanitarian, and Cultural Committee – SOCHUM Sosyal, Kültürel ve İnsani Komitenin başkanı olarak katıldı ve kültürel mirasın korunması”  konusu üzerine görüşülüp çözüm önerilerinin sunulduğu konferansı başarıyla yürüttü. Damla İncebıyık ise UNICEF – United Nations International Children’s Emergency Fund – Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonunun komite başkan yardımcısı olarak görev aldığı konferansta “Çocuk yaşta evliliğe karşı mücadele ” konusu görüşüldü. Öğrencilerimizi konferansın yönetilmesinde görev almalarından dolayı kutluyor,  başarılarının devamını diliyoruz.