8 Eylül 2021
5. Sınıflarımıza İdari Bilgilendirme Yapıldı ve Seçmeli Dersler Tanıtıldı

5. sınıf öğrencilerimiz, 2021-2022 eğitim öğretim yılı boyunca her hafta salı günleri 7 ve 8. ders saatlerinde görecekleri seçmeli dersler hakkında bilgilendirildi. 7 Eylül 2021 tarihinde okul konferans salonunda gerçekleşen sunumda branş öğretmenlerimiz Beden Eğitimi, Müzik, Görsel Sanatlar, Satranç-Zeka Oyunları, Lego seçmeli derslerinde yapacakları aktiviteler ve öğrencilerimizin elde edecekleri kazanımlarla ilgili paylaşımında bulundu.

Seçmeli derslerle ilgili sunumun ardından Müdür Yardımcıları Yunus Otaklı tarafından öğrencilerimize okul kuralları, devam devamsızlık, kılık kıyafet yönetmeliği, ders dağılımları, Okulsis (Bilsa), e okul kullanımı ve okula giriş çıkış saatleri gibi birçok önemli konuda okul işleyişi ile ilgili genel bir idari bilgilendirme yapıldı.

Otaklı, “Hepimizin ikinci yuvası olan okulumuzda karşılıklı saygı ve sevgi temelinde güzel bir eğitim öğretim yılı geçireceğimize inanıyorum. Bunun için hepimizin üzerine düşen ödevler var. Sizlerin okul kurallarını ve işleyişini bilmeniz ve uyguluyor olmanız sizin, öğretmenlerinizin ve biz idarecilerin işlerini daha verimli yapmasını sağlayacaktır.” dedi.