17 Kasım 2022
3. Sınıf Öğrencilerimiz Karşıyaka Evrensel Çocuk Merkezini Ziyaret Etti

3. sınıf öğrencilerimiz, 8-9 Kasım 2022 tarihlerinde sınıf öğretmenleri rehberliğinde Karşıyaka Evrensel Çocuk Merkezini ziyaret ettiler.

Karşıyaka Belediyesinin modern ve uygulamalı eğitime destek vermek amacıyla hayata geçirdiği  eğitim kampüsünde keyifli vakit geçiren öğrencilerimiz kampüsteki çeşitli etkinliklere katıldı.

Öğrencilerimiz katıldıkları Güneş Sistemi Atölyesinde, önce güneş sisteminde yer alan gezegenleri, gece gündüz oluşumunu, Dünyamızın uydusu Ay’ın özelliklerini astronom eğitmenlerden dinlediler. Öğrendikleri tüm bilgileri kullanarak kendi güneş sistemlerini oluşturdular.  Öğrencilerimiz son olarak planetaryumda “Yıldız Tozu ” adlı özel bir gösteriyi izleyerek Dünya’nın şekli ve hareketlerinin insan yaşamına etkilerini deneyimlediler.