26 Nisan 2023
Çocuklarımızın Gözlerinde 103. Yılın Gururu ve Heyecanı Vardı

Hakimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun ilanının 103. yıl dönümünde düzenlediğimiz törende çocuklarımızın mutluluğu ve gururu gözlerinden okunuyordu. Kendi çocukluğunu yaşayamamış, gençliğini cephelerde yüce Türk milletinin var oluş mücadelesine adayan Ata’mızın çocukları olan kendilerinin geleceğin bir gülü ve ikbal ışığı olduğunu bilen güzel öğrencilerimiz, anne babalarını ve öğretmenlerini muhteşem gösterileriyle büyülediler.

25 Nisan Salı günü okul spor salonumuzda gerçekleşen törenin sunumunda ortaokul öğrencilerimizden Defne Turhan ve Berk Özben görev aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın hep birlikte coşkuyla söylenmesinin ardından 7-B sınıfı öğrencimizi Aras Güvenç kendisine okul birinciliği ve ilçe ikinciliği getiren “Milletimin Doğum Günü” adlı şiirini seslendirdi. “Atatürk ve Çocuk” konusu şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize Okul Koordinatör müdürümüz Murat Zorluer ile Anadolu-Fen Lisesi Müdürümüz Tülay Yazgan tarafından başarı belgeleri ile MEV Ödül Yönetmeliği uyarınca hak ettikleri kitap hediye çekleri verildi.

Sıra öğrencilerimizin yıl içinde öğretmenleri rehberliğinde büyük emek vererek hazırladıkları gösterilere geldi. İlkin 4. sınıf öğrencilerimizin görev aldığı okul orkestrası sahnedeydi. Sonrasında okul koromuzun birbirinden güzel şarkılarına izleyenler de eşlik etti. İlkokul dans kulübü öğrencilerimizin sahneye çıkmasıyla daha da canlanan törenimiz, ilkokul jimnastik kulübü öğrencilerimizin muhteşem gösterileriyle son buldu. Törenin final bölümünde tüm gösteri grubu öğrencilerimiz sahnede yerini aldı. Ellerinde Türk bayrağı, coşkulu marşlar eşliğinde izleyenleri selamlayan öğrencilerimiz, göze ve kulağa hitap eden muhteşem bir törenin minik kahramanlarıydı.