14 Nisan 2017
23 Nisan Kutlamalarının İlk Gününde Barış Güvercinleri Uçtu

14-23 Nisan 2017 tarihlerini kapsayacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası etkinliklerimize 14 Nisan 2017 Cuma günü saat 14:00’de ilkokul tören alanında 5 ve 6 yaş grubu öğrencilerimizin görev aldığı velilerimizin de katıldığı renkli ve çoşkulu bir törenle başladık. Tören, Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer’in konuşmasıyla başladı. “Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu söyleyen Ata’mız içindeki dev çocuk sevgisiyle 23 Nisanı geleceğin teminatı siz çocuklara armağan etti. Bağımsızlığımız uğruna mücadele veren Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnetle anıyorum. Onların bizlere emanet ettiklerine sahip çıkmak en büyük görevimizdir. Bu yıl 6.’sını düzenleyeceğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliklerini sizlerle beraber etkinlikler ve gösterilerle coşkulu bir şekilde kutlamak bizleri gururlandırıyor. Bugün bir hafta sürecek 23 Nisan şenliklerini başlatıyoruz. Şenliklerimizin coşkulu olmasını ve çok eğlenmenizi diliyor, hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” dedi. Öğrencilerimizin oluşturduğu koro birbirinden güzel şarkılarla dostluk ve sevgi mesajları verdiler. Tören sonunda okul öncesi sınıflarımız gökyüzüne balon bıraktılar. Okul Müdürlerimiz Murat Zorluer ve Tülay Yazgan barış güvercinleri uçurdular.