22 Nisan 2022
23 Nisan Kutlamalarımızı Barış Güvercinleri Uçurarak Başlattık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerimizi 22 Nisan Cuma günü okul öncesi öğrencilerimizin görev aldığı törende barış güvercinleri uçurarak başlattık.

Sunumunu Drama Öğretmenimiz Aysel Güzel’in yaptığı velilerimizin de katıldığı renkli ve coşkulu geçen tören, Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer’in açış konuşmasıyla başladı. “Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu söyleyen Ata’mız içindeki dev çocuk sevgisiyle 23 Nisan’ı geleceğin teminatı siz çocuklara armağan etti. Bağımsızlığımız uğruna mücadele veren Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnetle anıyorum. Onların bizlere emanet ettiklerine sahip çıkmak en büyük görevimizdir. Bu yıl 11.’sini düzenleyeceğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliklerini sizlerle beraber eğlenceler ve gösterilerle coşkulu bir şekilde kutlamanın sevinci ve gururunu yaşıyoruz. 1 hafta sürecek 23 Nisan şenliklerimizi bugünkü törenimizle başlatıyoruz. Şenliklerimizin coşkulu olmasını ve çok eğlenmenizi diliyor, Atatürk’ün çocukları olarak hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” dedi.

Kırmızı beyaz kostümleriyle okul öncesi öğrencilerimizin dans gösterisi beğeniyle izlendi.  Miniklerimizden oluşan koromuz birbirinden güzel şarkılarla dostluk ve sevgi mesajları verdiler. Tören sonunda öğrencilerimiz gökyüzüne balonlar bıraktılar. Okul Koordinatör Müdürümüz Murat Zorluer ile Anadolu ve Fen Lisesi Müdürümüz Tülay Yazgan çocuklarımızın barış içinde yaşayacakları güzel bir dünya dilekleriyle uçurdular güvercinleri ve bir hafta sürecek etkinliklerimizi başlatmış oldular.