25 Ekim 2021
1st Grades Toys Party

Öğrendiklerini pekiştirme ve kullanma yolunda emin adımlarla ilerleyen 1. sınıf öğrencilerimiz, bu kez oyuncak partisinde marifetlerini sergilediler. 21. yüzyıl becerilerini öğrencilerimize kazandırmayı hedefleyen dil eğitimi sistemimiz, bu kazanımları İngilizce’nin beş temel becerisinin ilk sıralarında yer alan dinleme ve okuma becerilerini kullanarak geliştirmeyi sağlıyor. Bu bağlamda öğrencilerimiz, dönem başından bu yana öğrendikleri kalıpları kullanarak en sevdikleri oyuncaklarını İngilizce öğretmenlerine ve sınıf arkadaşlarına tanıttılar.

Etkinlik öncesinde dinleme ve okuma çalışmalarını içeren konu tekrarı sunusu ve oyunlar ile önce öğrendiklerini tazeleyen öğrencilerimiz, başarılı sunumlara imza attılar.   İngilizce drama odasında gerçekleşen oyun temelli etkinlikte miniklerimiz, günlük hayatlarının vazgeçilmez materyali oyuncaklarını da ortak ettikleri etkinlikten büyük mutluluk duydular.