22 Nisan 2021
1st Grades Puppet Show Party

1. sınıf öğrencilerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 21 Nisan Çarşamba akşamı zoom programı üzerinden İngilizce öğretmenleri ile buluşup öğrendiklerini birbirinden güzel kuklalar ile arkadaşlarına sundular. Hazırladıkları kuklalara uygun diyaloglar yazıp onları konuşturan öğrencilerimiz, hem öğrendiklerini pekiştirdiler hem de dili hayatlarının her alanında kullanabildiklerinin farkındalığını yaşadılar. Öğrencilerimizin konuşma becerilerini geliştirmeye çalışan öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin her fırsatta kendilerini öğrendikleri kalıplar ile ifade edebilmelerine olanak sağlayıcı etkinlikler hazırlıyor.  Böylelikle öğrencilerimizin sunum yapmalarını sağlayarak konuşma becerilerinin daha da gelişmesini sağlamayı hedefliyorlar.