25 Mayıs 2023
19 Mayıs Haftası Etkinliklerimize “MEV Dans Gecesi” ile Muhteşem Final

19 Mayıs haftası etkinliklerimizin final gösterisi “MEV Dans Gecesi”nde sahne alan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimiz performanslarıyla izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.
Savaş meydanlarının en çetin cephelerinde ölüme meydan okuyan Ata’mızın “Medeni bir ihtiyaçtır.” diye tanımladığı dansın farklı alanlarında yeteneklerini ispatlayan öğrencilerimiz, uzun zamandır hazırlandıkları gösterilerini başarıyla tamamladılar.
Beden Eğitimi Zümremizin koordinasyonunda 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonunda gerçekleşen  sunumunu Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ayşe Bıçakçı’nın yaptığı gece, Ata’mızın Son Balo ve Sarı Zeybek barkovizyon gösterisiyle başladı.
Muhteşem vals gösterisi ve zeybek dansıyla ilk dans öğretmenimiz Ata’mıza saygılarını sahneye taşıyan gençlerimiz büyük alkış aldı. Hemen her alanda olduğu gibi sanatta da dansta da geleneğe sırtını dönmeden, özünü kaybetmeden günceli bilen, tanıyan ve çağın doğurduğu modern dansları takip eden öğrencilerimizin dans gösterileriyle hareketlenen ve renklenen sahnede yetenekler geçidini izledik.
İnsanoğlunun doğaya karşı savaşında alacağı galibiyetin aslında büyük bir yenilgi olduğunu vurgulayan iklim krizine atıf yapan dans izleyenlerden büyük alkış aldı.
Yıl boyunca yoğun bir çalışma temposu ile öğretmenleri rehberliğinde yol alan öğrencilerimizin performansı uzun süre alkışlandı. Tüm dans gruplarımız gecenin sonunda sahnede bir araya geldi. Öğrencilerimizi tebrik eden Okul Koordinatör Müdürümüz Murat Zorluer ile Anadolu ve Fen Lisesi Müdürümüz Tülay Yazgan, onları bu geceye hazırlayan Beden Eğitimi Zümre Başkanı Mine Bedre ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sinem Akın Kurtuldu’ya, teknik ekibe teşekkür etti.