27 Kasım 2019
11. Sınıflarımız Ankara Üniversitelerini Tanıdı

Anadolu ve Fen Lisesi 11. sınıf öğrencilerimiz 19-20 Kasım tarihleri arasında Ankara Üniversiteleri Tanıma gezisine katıldı. Müdür Yardımcısı Nabi İnanır, Rehberlik Öğretmeni Özlem Kurt ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İbrahim Dündar  öğrencilerimize eşlik etti. Gezinin önemli durakları arasında ODTÜ, Atılım, Başkent, Hacettepe, Bilkent, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversiteleri yer alıyordu. Öğrencilerimiz,  üniversitelerin ilgi alanlarına giren bölümlerini ziyaret ederek öğretim yetkililerden bilgi aldılar. Üniversite gezi duraklarında mezunlarımıza rastlamak ve onlarla sohbet etmek de öğrencilerimizi mutlu etti. Gezi kapsamında  öğrencilerimiz 19 Kasım Salı günü Anıtkabir’i ziyaret ederek  Ata’mıza sevgilerini ve minnetlerini ifade ettiler. Müdür Yardımcımız Nabi İnanır, Anıtkabir defterine MEV Kolejini temsilen duygularını aktardı.