3 Kasım 2021
11. Sınıf Öğrenci ve Velilerimize YKS Tanıtımı Yapıldı

Anadolu ve Fen Lisesi 11. sınıf öğrenci ve velilerimize 1 Kasım 2021 Pazartesi günü, YKS tanıtım semineri verildi. İstanbul Bilgi Üniversitesi  Eğitim Danışmanı Özge Alyu tarafından verilen çevrim içi seminerde öğrencilerimizin sınav sisteminde dikkat etmeleri gereken konular gözden geçirildi.  Zaman yönetiminin önemi vurgulandı. Üniversite sınavının genel ilkeleri, TYT ve AYT’de yer alan testler, soru sayıları, süresi, puan türleri, testlerin ağırlıkları, alanlara göre bölümler ile ilgili bilgi veren Alyu, ayrıca sınava etkili hazırlanma ve test teknikleri üzerinde durdu. Öğrencilerimizi asla pes etmeden çalışmalarına hız vermeleri konusunda yüreklendirdi. Veli ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.