27 Kasım 2019
10. Sınıflarımız Eskişehir Kültür Gezisindeydi

19-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen “Eskişehir Kültür Gezisi”ne Anadolu ve Fen Lisesi 10. sınıf öğrencilerimiz katıldı. Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Gürsel Demir ile Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanı Ayşe Nevin Mercan  eşliğinde gerçekleşen gezide öğrencilerimiz ülkemizin önemli kültür turizmi kentlerinden biri Eskişehir’i yakından tanıdılar.

Gezilerinin ilk durağı olan Kent Park’ı gezen öğrencilerimiz sırasıyla Devrim Arabaları Müzesi, Eskişehir Merkez Gondol Turu, Anadolu Üniversitesi ve Havacılık Müzesi, Balmumu Müzesi, Şelale Parkı,  Tarihi Odun Pazarı, Cam Müzesi, Kurşunlu Müzesi ile Sazova Bilim ve Kültür Parkı içinde yer alan  Masal Şatosu, Nuh’un Gemisi, Türk Dünyası Kültür Müzesi, Bilim Deney Merkezi Uzay Evi ve Sualtı Dünyası’nı gezdiler.