21 Ekim 2021
10. Sınıf Öğrencilerimizden 9. Sınıf Öğrencilerimize Tavsiyeler

Lise Onur  Kurulu ve Rehberlik Zümresi işbirliği ile gerçekleştirilen “10. Sınıflarımızdan, 9. Sınıflarımıza Tavsiyeler” başlıklı etkinlik,  19 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirildi. Okul bahçesinde bir araya gelen öğrencilerimiz, okulda gerçekleşen akademik çalışmalar ile ilgili sohbet ettiler. 10. sınıflarımız, arkadaşlık ilişkileri, sosyal beceriler ve okul kuralları konularında 9. sınıf öğrencilerimizle bilgi paylaşımında bulundular. Sınıflar arası dostluk bağı ve desteğin artması amacıyla yapılan etkinliğimiz görevli onur kurulu öğrencilerimizin liderliğinde gerçekleşti.  Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerimizin katıldığı etkinlik öncesi öğrencilerimiz  dört farklı renkten birini seçerek o renk kağıdın bulunduğu bölgedeki arkadaşlarıyla bir araya geldiler. Aynı eğitim ortamını paylaşan öğrencilerimizin arkadaşlık ortamını da genişletmelerine hizmet eden etkinliğimiz başarıyla sonuçlandı.