27 Ağustos 2021
1. Sınıf Öğrencilerimiz Sınıf Öğretmenleriyle Tanıştı

1. sınıf öğrencilerimiz, dört yıl boyunca kendilerine öğrenme yoldaşlığı yapacak sınıf öğretmenleri ile 27 Ağustos 2021 tarihinde okulumuz konferans gerçekleşen “1. Sınıflar Şube ve Öğretmen Belirleme Kurası”nda tanıştılar. Velilerimizin de heyecanla beklediği kura çekimi, pandemi koşulları uyarınca sınırlı sayıda katılımla okulumuz konferans salonunda gerçekleşti.

“1. Sınıflar Şube ve Öğretmen Belirleme Kurası”nın sunumunu Okul öncesi, 1 ve 2. Sınıflar Müdür Başyardımcısı Tuna Boztaş yaptı. Öğrenci ve velilerimiz için uygulanacak okula uyum çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kura çeki öncesinde konuşan Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer, öğretmen ve idareciler olarak en az öğrenci ve velilerimiz kadar heyecanlandıklarını belirterek çocuklarını MEV Kolejine emanet eden tüm velilere teşekkür etti. Atatürk’ün yolundan ayrılmadan çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizdi. Öğrencilerine yüz yüze devam edecek, başarılı ve güzel bir eğitim öğretim yılı diledi.

1.sınıf öğretmenlerimiz Sevil Oktar, Behram Gürsel, Senem Çınar, Öznur Güçlü ile Rehberlik Öğretmenimiz Ece Özkızılcık velilerimize tanıtıldı.

Okul Koordinatör Müdürümüz Murat Zorluer, şube liste numaraları, şube isimleri ve öğretmen belirleme kurasını ise istekli öğrencilerimize yaptırdı. Minikler sırayla sahneye gelerek çektikleri kurayla şube isimlerini ve öğretmenlerini belirlediler.  Kura sonunda 1-A şubemizin sınıf öğretmeni Sevil Oktar, 1-B şubemizin sınıf öğretmeni Behram Gürsel, 1-C şubemizin sınıf öğretmeni  Öznur Güçlü, 1-D şubemizin sınıf öğretmeni Senem Çınar oldu.

Veli ve öğrencileriyle okul bahçesinde bir araya gelen öğretmenlerimiz, 31 Ağustos ve 3 Eylül tarihleri arasında  gerçekleştirilecek okula uyum haftası ile ilgili ayrıntılı bilgi verdiler.