17 Aralık 2017
Genel
Tutumlu Olalım ve Yerli Malı Tüketelim

2. sınıflar zümresi öğretmeleri rehberliğinde hazırlanan programda öğrencilerimiz “Tutumlu Olalım ve Yerli Malı Tüketelim” çağrısında bulundu.

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında sınıflarında  düzenledikleri etkinlikte Okul Müdürleri Murat Zorluer  2. sınıflarımızı  ziyaret etti.  Büyüklerinden destek alarak hazırlanan yiyecek ve içecekleri sınıflarına taşıyan öğrencilerimiz, arkadaşları ve öğretmenleri ile birlikte getirdikleri yiyecekleri afiyetle yediler. Okul müdürleri ve müdür yardımcılarına da ikram ettiler.

Bayrak töreni öncesinde düzenlenen sunumda şarkılar söylediler.  Ülkemizin kalkınması ve geleceğimiz için yerli malı giyelim, yerli malı yiyelim, yerli malı alalım, yerli malı satalım çağrısında bulundular.