11 Mayıs 2022
Genel
“MEV Talks” Etkinliğinde İlham Veren Düşünceler Dile Geldi

Yabancı Diller Zümremiz tarafından 9 Mayıs Pazartesi ve 11 Mayıs Çarşamba günü düzenlenen MEV Talks etkinliklerinde Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerimiz, İngilizce yetkinliklerini ve sunum becerilerini taşıdıkları üst düzey boyutu gözler önüne serdiler. İngilizce Öğretmenleri Sevinç Akyazı rehberliğinde sunumlarına hazırlanan öğrencilerimiz Metaverse, Mitoloji, Otizm, Glutensiz Hayat, Şizofreni, Eğitim Sistemi, Gelecekteki Meslekler ve Müziğin Tedavi Gücü başlıklı konularda düşüncelerini İngilizce olarak başarıyla sundular. Öğrencilerin sunumlarını dikkatle dinleyen Anadolu ve Fen Lisesi Müdürümüz Tülay Yazgan, öğrencilerinin ele aldıkları konuyu başarılı bir şekilde ifade etmelerinden oldukça etkilendiğini belirterek gençlerden önümüzdeki eğitim öğretim yıllında her biri farklı bir seminer niteliği taşıyan sunumlarını öğretmenlerine de yapmaları sözünü aldı. Öğrencilerini ve İngilizce öğretmenlerini tebrik ederek gençlere belgelerini verdi.