18 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da  “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı bir hafta süreyle kutlayacağız. Demokrasiye inanan, geleceğin yetişkinleri olacak öğrencilerimizin küçük bedenlerine sığmayan coşkularını yansıttıkları pek çok etkinliğe tanıklık edecek ve onları alkışlamaktan mutluluk duyacağız.

MEV Koleji geleneğini bozmadan milli egemenliğimizin 104. yılı kutlamalarını 22 – 27 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Bu onurlu ve güzel bayramı; öğrencilerimizin sesini, soluğunu, danslarını, gösterilerini, birbirinden güzel mesajlarını, şiirlerini, resimlerini coşkuyla paylaşarak yaşayacağız.

Çocuklara duyduğu güveni ve sevgiyi, bu anlamlı günü onlara armağan ederek gösteren Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan kararlılıkla yürüyeceğiz.

Siz değerli velilerimizi de çocukluklarımızın bayram sevincine ortak olmaya davet ediyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı için tıklayınız.