Murat Zorluer

İlkokul, Ortaokul

Koordinatör Müdür

1970 yılında Ankara’da doğdu. Yedi yıl profesyonel futbol oynadıktan sonra 1994 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulundan Beden Eğitimi Öğretmeni olarak mezun oldu. Aynı yıl  MEB Yozgat Erdoğan Akdağ Ortaokulunda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak göreve başladı. 1996 yılında Kuşadası Özel Naci Akdoğan Kolejinde görev aldı. 1997-2003 yılları arasında MEV Koleji Özel Güzelbahçe Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni, 2003-2007 yılları arasında MEV Koleji Özel Güzelbahçe Fen Lisesi Müdür Yardımcısı, 2007-2010 yılları arasında MEV Koleji Özel Güzelbahçe Fen Lisesi Müdür Başyardımcısı olarak görev yaptı. 21.06.2010 tarihinde atandığı MEV Koleji Özel Güzelbahçe İlkokul ve Ortaokul Müdürlüğü görevinin yanı sıra 31.08.2015 tarihi itibariyle MEV Koleji Özel Güzelbahçe Okulları Koordinatör Müdürlük görevini de yürütmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Ad Soyad (*)

Eposta (*)

Konu

İletiniz

(*) Doldurulması zorunlu alanlar.

Form gönderimlerinde IP kontrolü yapılmaktadır. MEV Koleji, öğretmenlerimizin başvurusu durumunda bu bilgilerin yetkili kurumlara sunulması hakkını saklı tutar.