Yıldız Kızlar Yüzme Takımımız Grup Dördüncüsü

17-18-19 Mayıs 2019 tarihlerinde Mersin’de düzenlenen “Okul Sporları Yıldızlar Yüzme Grup Müsabakaları”nda Beden eğitimi Öğretmenleri Elif Özçeri Yüce rehberliğinde Ilgın Çil, Doğa Çalışkan, Nehir Sümer, Damla Kutlu, Ada Karanfil, Ceylin Lara Günaydın ve Sıla Denli’den oluşan takımımız grup dördüncüsü oldu. Öğrencilerimizden Ilgın Çil 50 m serbest branşta  birinci,  Ada Karanfil 50 m serbest branşta ikinci oldu.

Aynı müsabakada Ilgın Çil, Doğa Çalışkan, Ada Karanfil, Damla Kutlu’dan oluşan kız bayrak takımımız 4×100 m karışık bayrak yarışında dördüncü;  Ilgın Çil, Nehir Sümer, Ada Karanfil, Damla Kutlu’dan oluşan bayrak takımımız 4×100 m serbest bayrak yarışında dördüncü, Ilgın Çil, Sıla Denli, Ada Karanfil, Damla Kutlu’dan oluşan 4×200 m serbest bayrak takımımız dördüncü oldu.