17 Mayıs 2018
Yeşilay Kulübümüz Hastaları Ziyaret Etti

Lise Yeşilay Kulübümüzün yirmi iki öğrencisi, öğretmenleri Tuncay Özvural rehberliğinde 15 Mayıs 2018 Salı günü İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz, yapacakları etkinliği duyurarak arkadaşlarından topladıkları bağışlarla tedavi gören hastalar için vücuttaki oksijeni ölçmeye yarayan 43 adet Pulse Oksimetre satın aldılar.  Aldıkları cihazları Hastane Başhekimi Dr. Enver Yalnız’a teslim ettiler. Odaları tek tek gezen öğrencilerimiz hastalarla sohbet ettiler, hasta olma sebeplerini dinlediler. Geçmiş olsun dilekleriyle karanfil dağıttılar. Ziyarette öğrencilerimize çevrelerini bu konuda bilinçlendirmeleri için Ersin Çevikalp tarafından sigara, alkol ve uyuşturucunun zararları ve bağımlılık konusunda küçük bir konferans da aldılar.