30 Mayıs 2019
Yedi Bölge Dört Mevsim – Diyar Diyar Anadolu Halk Oyunları Gösterisi

3. sınıflarımız 28 Mayıs 2019 Salı günü Güzelbahçe Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonunda düzenlenen “Yedi Bölge Dört Mevsim – Diyar Diyar Anadolu” adlı Halk Oyunları Gösteriyle büyük beğeni aldılar. Sunumunu Drama Öğretmenimiz Aysel Güzel’in yaptığı gösteride Trakya, Üsküp, Muğla yöresi ile Azeri-Kafkas, Karadeniz, Ege Bölgesi türkülerine 3. sınıflarımızın her şubesi Halk Oyunları Öğretmeni Tezcan Kumlutaş rehberliğinde hazırlandıkları farklı yörelerin oyunlarını başarıyla sahnelediler.

Programda 3-C sınıfı öğrencilerimiz Trakya yöresi, 3-F sınıfımız Muğla yöresi, 3-A sınıfımız Kafkas yöresi, 3-D sınıfımız Artvin yöresi, 3-B sınıfımız İzmir, 3-E sınıfımız Üsküp yöresi halk oyunlarını  sahnelediler.

Semazen gösterisinin de yer aldığı profesyonel halk oyunları ekibinin de renk kattığı gecenin sonunda görev alan tüm öğrenciler sahneye çıktı. İzleyenlerin ayakta alkışladığı gösterinin finalinde  Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer, öğrencileri ve gecede emeği olan tüm öğretmenlerimiz ile Halk Oyunları Öğretmenimiz Tezcan Kumlutaş’ı tebrik etti.