Üç Projemiz TÜBİTAK Proje Yarışmasında Sergilenecek

48. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri  Araştırma  Projeleri  Yarışmasında Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri ve Matematik dallarında üç projemiz  ön elemeyi geçerek Ege Bölgesi Final Sergisine katılmaya hak kazandı.

Sosyal Bilimler dalında öğrencilerimiz Zeynep Karadağ ve Eda Mamaç’ın  Coğrafya Öğretmeni Ebru Paykoç rehberliğinde hazırladıkları “Coğrafya Kitaptan Nasıl Çıkar?”; Fen Bilimleri dalında öğrencilerimiz Ekin Karya Köse ve Ataberk Kıykım’ın Biyoloji Öğretmenleri Selma Candemir rehberliğinde hazırladıkları “Peynir altı Suyundan İzole Edilen Glukomakropeptitçe Zengin Fonksiyonel Bir Gıda Üretmek”;  Matematik dalında öğrencimiz Ç. Ayberk Sağlık’ın Matematik Öğretmeni Nihat Mert Pala rehberliğinde hazırladığı “Gauss Fibonacci ve Gauss Lucas Sayı Dizelerine Farklı Bir Bakış” konulu projeleri ile öğrencilerimiz,  27-30 Mart 2017 tarihleri arasında bölge sergisine katılacaklar.

Öğrencilerinin bu başarısını kutlayan Okulu Müdürü Tülay Yazgan, başarılı öğrencilerini tek tek tebrik ederek onlar için okul kütüphanesinde öğretmenlerinin de katılımıyla pasta kesti.