13 Nisan 2018
“The Nifty Fifties”in İlk Gösterimi Gerçekleşti

5-6. Sınıflar Drama Kulübü öğrencilerinin görev aldığı  “The Nifty Fifties” adlı müzikal oyunun ilk gösterimi 13 Nisan 2018 Cuma günü okul konferans salonunda gerçekleşti.

Drama Kulübünde görevli otuz dört öğrencinin eğitim öğretim yılı boyunca drama kulüp saatlerinde hazırlıklarını sürdürdükleri müzikalde öğrencilerimize İngilizce Öğretmenleri Banu Yemez, Zeynep Özlem, Deniz Turhan ve Müzik Öğretmenleri Banu Altay Ergür rehberlik etti.

50’ li yılların Amerika’sında geçen müzikal oyunda, Livermore Lisesinin öğrencileri yıl sonunda düzenlenecek olan ‘Hippity Hop’ isimli dans için heyecan içindedirler. Dansı hazırlamakla sorumlu olan öğrenci, Gracie Stanley Elvis Presley’in uzaktan akrabasıdır. Gracie tüm engelleri aşarak Kuzen Elvis’e ulaşır ve dansta bir iki şarkı söylemeye razı eder. Elvis Presley para düşkünü menajeri Lennie King ve düzenbaz sekreteri Beverly Griffith’i atlatıp dansa gelmesini konu alan müzikal oyunu başarıyla sahneleyen öğrencilerimiz, aynı oyunu okulumuzun ev sahipliğinde mayıs ayında düzenlenecek INGED Drama Festivali ile 18-21 Nisan tarihleri arasında İtalya’da düzenlenecek GEF Festivalinde tekrar sahneleyecekler.

Öğrencilerin  İngilizce performansının büyük beğeni kazandığı, kostüm ve dekorlarıyla da göz dolduran müzikal oyunun sonunda öğrencilerimize başarı belgelerini veren Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer, “Öğrencilerimle ve onları yetiştiren öğretmenlerimle gurur duyuyorum. Öğrencilerimin GEF Festivali’nde de okulumuzu başarıyla temsil edeceklerine inanıyorum.” dedi.

Drama Kulübü Öğrencilerimiz:

Zeynep Duru Adıvar, Ada Açıl, Ece Ertemiz, Zeynep Ela Alkoç, Aylin Yemez, Çağla Tezel, Nehir Uyar, Yiğit Çöllü, Defne Rana Pehlivanlı, Efe Yıldırım, Elif Susup, Nehir Akyazı, Turçin Tulca Konyalı, Demir Doğan, Ezgi Haciyanlı, Göksu Kaya, Ezel Gürkan, Ayça Ceylin Dilegeçen, Duru Kadıköylü, Lal Bicik, Defne Aydın, Hasan Batu Bolak, Mert Tiyanşan, Hesna Duru Tüzel, Deniz Kandemir, Melis Özgün, Maya Aras, Nil Sağlık, Ozan Coşkun, Yağmur Delen, Gözde Başkal, Bengisu Beşiroğlu, Ezgi Ulutaş, Elizabeth Ece Arthurs