“The Big Bad Musical” ile İspanya Sea and Sun Festivalindeyiz

Ada Gürses, Eylül Sağlam, Ada Gültekin, Ayça Ceylin Dilegeçen, Ceylin Duman, Derin Kocaoğlu, Ece Ekşisu, İrem Erün, Deniz Ceylin Gülmez, Rüzgar Avcı, Duru Deniz Ersoy, Asiye Zeynep Nayir, Doğa Çalışkan, Alara Urunga, Ada Özyeşilova, Ayçıl Kapar, İdil Aylin Tapan, Marvin Can Kostak, Yağmur Önel, Duru Elif Arslan, Sezen Mine Çırakoğlu ve Beren Öztürk’ten oluşan 5-6. Sınıflar Seçmeli Drama dersi öğrencilerimiz, 30 Nisan – 5 Mayıs 2017 tarihleri arasında İspanya’da gerçekleşen Sea and Sun Festivalinde okulumuzu ve ülkemizi temsil ediyorlar.

İngilizce Öğretmenleri Şadiye Demir, Özlem Pişkin ve Özen Tayfur rehberliğinde festivale katılan “The Big Bad Musical” adlı oyunu başarıyla sahneleyen  öğrencilerimiz izleyicilerden tam not aldı.