30 Haziran 2017
TED-Ed Kulübü Öğrencilerimiz Düşüncelerini Dünya ile Paylaştı

Yenilikçi ve girişimci fikirlerin yayılması, geniş kitlelerle paylaşılması için kurulmuş global bir organizasyon ve dünyanın en büyük konferans platformu olan TED’in  (Technology, Entertainment, Design) dünya çapında okullar için başlattığı TED-Ed Club faaliyeti, öğrencileri yenilikçi fikirlerini yaymaları için özendiriyor. Okulumuzda kurulan TED – Ed Kulübü öğrencileri de bu amaçla seçtikleri konular hakkında İngilizce olarak hazırladıkları konuşmalarını sundular. Kulüp Öğretmenleri Nevin Can rehberliğinde hazırlıklarını tamamlayan öğrencilerimiz konuşmalarını kayda alarak TED-Ed Kulübü New York merkezine  yüklediler.

10-C sınıfından Deniz Usta ‘Nükleer Enerji ve Silahlar’; 10-E sınıfından Erdem Karagöz ‘Gülümsemenin Faydaları’, 10-B sınıfından Mercan Uygunca ‘İşbirliğinin Önemi’; 10-E sınıfından Semih Kulalı ‘Adaletin Önemi’; 10-E sınıfından Zeynep Karadağ ‘Gençlerin Özgüven Sorunları’; 10-B sınıfından Cem Buğra Özatalay ‘Göz Rengi ve Kişilik Analizi’; 10-E sınıfından Mert Doğan ‘Gelecek Meslek Hayali ve Pazarlama Teknikleri’ ve 11-C sınıfından Seda Aksoy ise ‘Kişisel Alanın Korunmasının Önemi ve Toplumsal Yara Olan Taciz’ konularında düşüncelerini İngilizce olarak ifade ettiler. Öğrencilerimizin düşünceleri dünyaya bu yolla ulaşacak.