6 Kasım 2017
Rastgele MEV

Beden Eğitimi Zümresi tarafından ortaokul öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen “Rastgele MEV” etkinliğinde öğrencilerimiz, sabır testinden geçtiler.  Anne babaların da dahil olduğu etkinlik için iki tekne Seferihisar Sığacık’tan denize açıldı. Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Kemal Kurarlar ve Özgür Pehlivan rehberliğinde gerçekleşen etkinlikte gün içinde en büyük trofe balığı tutan Can Ziya Güneş ve Elif Karadağ adlı öğrencilerimize olta takımı hediye edildi.

Sınırın altında tutulan balıklar doğaya saygı gereği tekrar denize atıldı. Öğrencilerimiz hem aileleriyle güzel vakit geçirdiler hem de sabretmenin sınırlarında gezindiler. Tuttukları trofe balıklarla hatıra fotoğrafı çektirirken hatıralarında iyi bir yer edinecek güzel bir günü de noktaladılar.