Ortaokul WSC Takımımız Izmır Round’un Birincisi Olarak Dünya Turnuvasına Gitmeye Hak Kazandı

9-10 Ocak 2016 tarihleri arasında Izmir SEV Okullarının ev sahipliği yaptığı Türkiye’nin farklı illerinden ve yurt dışından yaklaşık 250 öğrencinin katıldığı World Scholar’s Cup Bölgesel Turnuvasına İngilizce Öğretmenimiz Nida Bolak rehberliğinde 6. sınıf öğrencilerinden Naz Terzibaşıoğlu, Nehir Küçük, Zeynep İlaslan, Emre Altuner, Doğa Gökçen, İrem Karabudak, Kaan Kırbay, Ayda Altaş, Kıvanç Öztopçular ve Mine Çetinkaya katıldılar.

Öğrencilerimiz, iki gün boyunca genel kültürleri ve İngilizce kullanma becerileri sayesinde en iyi takımlar arasına girerek Dünya Turnuvasında Junior kategorisinde ülkemizi temsil etme hakkı kazandılar. Öğrencilerimizin elde ettikleri bireysel başarılar sonucu kazandıkları 6 kupa ve 50 adet altın ve bronz madalyanın yanı sıra yarışmaya katılan Junior takımlar içinde öğrencilerimiz, birinciliği ve dokuzunculuğu hak ederek bu yıl da bizi gururlandırdılar.